Openingstijden
Wij zijn geopend op

 

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 13.00 - 18.00 uur
Woensdag 13.00 - 17.00 uur
Donderdag           13.00 - 18.00 uur
Vrijdag 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
Zondag

gesloten

 

 

 

 

 

 

 

 

trademarkmegens

Bedrijfsprofiel Megens Elektro


Eigenaar Jan Megens startte in 1993 zijn eigen elektrozaak met behulp van de in elektrowereld bekende Frans Verstegen. Jan begon met een kleine groothandel en daarnaast verrichtte hij diverse elektrawerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. De klantenkring groeide snel, waardoor al na een jaar uitbreiding nodig was en Maarten in dienst trad. De groei zette door en verdere uitbreiding was noodzakelijk. Enerzijds werden meerdere werknemers aangetrokken en anderzijds betrok Megens Elektro ook een nieuw en groter pand.

Ondertussen is Megens Elektro uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd bedrijf met een grote klantenkring bestaande uit ondernemers en particulieren. Voor deze klanten levert Megens Elektro diensten en via de opgezette groothandel ook materialen in de breedste zin. Megens Elektro beschikt inmiddels over 5 monteurs en heeft zich gespecialiseerd in luxe woningbouw (bussystemen), utiliteit (gebouwbeheerssystemen), winkels (incl. verlichtingsplannen), beveiliging (brandmelding-, noodverlichting-, ontruiming- en toegangscontrolesystemen) en speciaalbouw van showtrucks (voor bijvoorbeeld de Tour de France, Philips, Nivea, Radio 538, etc.). Wilt u meer informatie of hebt u plannen om iets te bouwen, dan kunt u altijd contact opnemen met Jan Megens via telefoonnummer 0486-462763 of mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, aanvaarding van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB'92), vastgesteld door de Unie van Elektrotechnische Ondernemers (Uneto-VNI) en gedeponeerd ter Griffe van de Arrondissementsrechtbank te 's Gravenhage d.d. 22 september 1992 onder nummer 162/1992. klik hier voor de Uneto-VNI voorwaarden.